LEGO® 76419 Kasteel Zweinstein™ en terrein

Vanaf  15,00

Fans van Harry Potter beleven met deze set alle films na in één prachtige LEGO® set: Kasteel Zweinstein™ en terrein.
Langs iedere zijde van het bouwmeesterwerk vind je zeer herkenbare elementen uit de films terug.

Met maar liefst 2660 LEGO® blokjes ben je met deze set wel enkele avonden in de week zoet.

SKU: 7121364 Categorie:

Beschrijving

Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus komt tot leven in deze betoverende LEGO® set van maar liefst 2660 onderdelen: LEGO® 76419 Kasteel Zweinstein™ en terrein. Bouw je eigen magische kasteel en duik in de wereld van Harry Potter terwijl je dit meesterwerk stap voor stap creëert. Beleef de magie opnieuw en ontdek de vele verborgen details die deze set tot een waar eerbetoon maken aan de geliefde films.

Wist je dat het ontwerp van Zweinstein in de Harry Potter-films gebaseerd is op een combinatie van echte Britse kastelen en fantasie-elementen? Deze LEGO® set vangt diezelfde mix van realisme en magie perfect, waardoor je de kans krijgt om een stukje van de tovenaarswereld bij jou thuis te halen. Let vooral op de zorgvuldig uitgewerkte torens en andere iconische elementen die de sfeer van Zweinstein tot leven brengen in deze LEGO® 76419 Kasteel Zweinstein™ en terrein.

Nog een weetje over het Kasteel van Harry Potter is dat de filmversie van Zweinstein niet altijd consistent is in hoe het kasteel eruitziet? In elke film werden er aanpassingen gemaakt aan de lay-out en het ontwerp van het kasteel om beter bij de scènes en verhalen te passen.

 

Bouwinstructies 1/2 downloaden (PDF)

Bouwinstructies 2/2 downloaden (PDF)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEGO® 76419 Kasteel Zweinstein™ en terrein” te beoordelen