LEGO® 21061 Notre-dame van Parijs

Vanaf  25,00

Beschrijving

Stap binnen in de majestueuze wereld van architectonische meesterwerken met de LEGO® 21061 Notre-dame van Parijs! Deze indrukwekkende bouwset vangt niet alleen de tijdloze schoonheid en het historische erfgoed van deze iconische kathedraal, maar biedt ook een eerbetoon aan een van de meest geliefde bouwwerken ter wereld, zorgvuldig gereconstrueerd in LEGO® stenen.

Wanneer je begint aan het bouwen van deze set, word je meteen ondergedompeld in de fascinerende details van de Notre-Dame. De set is voorzien van de beroemde gevel, compleet met de kenmerkende waterspuwers die al eeuwenlang over Parijs waken. De gedetailleerde roosvensters, die een symbool zijn van het gotische meesterwerk, zijn ook nauwkeurig nagebootst. Elk detail, van de spitse torens tot de intricaten van het exterieur, weerspiegelt de grandeur en het vakmanschap van de originele kathedraal.

Met meer dan 4383 onderdelen belooft deze set niet alleen urenlang bouwplezier, maar ook een educatieve ervaring. Terwijl je stukje bij beetje de kathedraal opbouwt, krijg je inzicht in de gotische architectuur, een stijl die in de 12e eeuw opkwam en zich kenmerkt door hoge gewelven, grote glas-in-loodramen en elegante spitsbogen. De Notre-Dame van Parijs, voltooid in 1345, is een van de beroemdste voorbeelden van deze bouwstijl en een waar icoon van Parijs.

LEGO® 21061 Notre-dame van Parijs biedt niet alleen een kans om een iconisch gebouw in miniatuurvorm te hercreëren, maar ook om deel uit te maken van het verhaal van deze buitengewone kathedraal, een verhaal van kunst, geschiedenis, en onwankelbare veerkracht.

 

Bouwinstructies downloaden (PDF)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEGO® 21061 Notre-dame van Parijs” te beoordelen