GRATIS ophalen in Boutersem op afspraak.

0
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00
2e hands LEGO verkopen

Kan ik 2e hands LEGO verkopen aan BlokFantast?

Sinds de recentste artikelen die in de media verschenen zijn over BlokFantast krijgen wij regelmatig aanbiedingen om 2e hands LEGO te verkopen aan ons .

Uiteraard hebben wij hier interesse in, al hangt het natuurlijk af over welke set(s) het gaat, wat de vraagprijs is en uiteraard welk budget wij op dit moment beschikbaar hebben om set(s) over te kopen.

Daarom hebben wij een handig formulier gepubliceerd waarmee u 2e hands LEGO set(s) kunt aanbieden aan ons. Zo beschikken we over alle nodige informatie en kunnen we beslissen of we deze set(s) al dan niet wensen aan te kopen. Het invullen en versturen van het formulier betekent dus niet dat wij automatisch deze gaan overkopen.Alles hangt af van de staat van de set, de vraagprijs en het budget dat wij op dit moment beschikbaar hebben.

Indien we effectief één of meerdere LEGO sets van u als particulier overkopen, vragen we om een document van ons even in te vullen zodat we een geldig document hebben om als onkosten in onze boekhouding te verwerken.

Voor vragen kan u ons steeds bereiken per e-mail aan info@blokfantast.be of telefonisch op het nummer 0495/64 81 78.

Een reactie achterlaten