GRATIS ophalen in Boutersem op afspraak.

0
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00
Weekend van de Klant 2024

BlokFantast doet mee aan Weekend van de Klant

Op 5 en 6 oktober 2024 organiseren Unizo, UCM en Comeos opnieuw het ‘Weekend van de Klant’ (voorheen bekend als Dag van de Klant), en BlokFantast wil hier graag aan deelnemen. Tijdens dit weekend verwennen duizenden handelaars hun klanten extra met kleine attenties. Bij BlokFantast kunt u een gepersonaliseerd blokje ter waarde van €7,50 ontvangen wanneer u op die dagen een LEGO set huurt. Dit blokje kan voorzien worden van een speciale naam, datum of korte boodschap, allemaal geproduceerd met onze eigen 3D-printer.

Belangrijk om te weten is dat u de LEGO set niet persé tijdens het weekend hoeft te huren. Het volstaat om op 5 of 6 oktober 2024 uw bestelling te plaatsen in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat het gepersonaliseerde blokje klaarligt bij het afhalen of terugbrengen van de set, afhankelijk van de drukte.

We nodigen iedereen uit om van deze gelegenheid gebruik te maken en er een feestelijk weekend van te maken. Naast het gepersonaliseerde blokje, zullen er tijdens het Weekend van de Klant nog meer verrassingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve kortingen die je kan winnen bij ons.

Noteer dus alvast het ‘Weekend van de Klant’ in uw agenda, want ook wij bij BlokFantast vieren dit! Meer informatie is te vinden op www.weekendvandeklant.be.

Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer updates en verrassingen tijdens de Dag van de Webshop. We hopen u online te verwelkomen en samen te genieten van een fantastisch weekend vol LEGO-plezier!

Een reactie achterlaten