LEGO® 21036 Arc De Triomphe

Vanaf  7,50

12+ jaar

386 stenen

Klik hier om de bouwinstructies te downloaden (PDF).

Klik hier om de beschikbaarheid van deze set te controleren.

Beschrijving

In het hart van het 8e arrondissement van Parijs, op één van de drukste en meest iconische verkeerspleinen van de stad, prijkt de majestueuze Arc de Triomphe. Dit indrukwekkende monument staat vlakbij de wereldberoemde Champs-Élysées, precies op de plek waar maar liefst 12 lanen samenkomen. De Arc de Triomphe is niet alleen een schitterend staaltje architectuur, maar ook een symbool van de Franse geschiedenis en triomf.

 

Gelukkig hoef jij er geen 36 jaar aan te werken om dit beroemde Parijse monument zelf te bouwen! Met de LEGO® 21036 Arc De Triomphe set kun je de charme en grandeur van de echte Arc de Triomphe binnen handbereik halen. Bestel vandaag nog in onze webshop en ontdek hoe gedetailleerd deze miniatuurversie is opgebouwd. Het realistische ontwerp vangt de essentie van het monument, van de elegante bogen tot de minutieuze versieringen.

Een van de indrukwekkende details die je in deze set zult vinden, is de herdenkingsvlam in het midden onder de boog, een eerbetoon aan de onbekende soldaat die in 1920 werd begraven als symbool voor alle onherkenbare soldaten die sneuvelden tijdens de Eerste Wereldoorlog. Dit detail geeft de LEGO® Arc De Triomphe niet alleen een visuele aantrekkingskracht, maar verbindt het ook met de rijke en soms tragische geschiedenis van Frankrijk.

Grijp deze kans om een stukje Parijs in huis te halen. Bouw de LEGO® 21036 Arc De Triomphe en beleef de geschiedenis steen voor steen!

 

Bouwinstructies downloaden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEGO® 21036 Arc De Triomphe” te beoordelen