GRATIS ophalen in Boutersem op afspraak.

Spelregels

Bij BlokFantast geloven we dat het bouwen van LEGO® sets een fantastische ervaring is voor jong en oud. Wij streven er elke dag naar om deze ervaring nog specialer te maken door uitstekende klantenservice te bieden aan iedereen.
Met het motto "goede afspraken maken goede vrienden" hebben we deze belangrijke spelregels opgesteld om alles soepel te laten verlopen voor iedereen.

Huren van LEGO® sets
1.1. Op onze website kun je gemakkelijk één tot maximaal 2 LEGO® sets tegelijk huren via de webshop. Betaling gebeurt direct bij het plaatsen van je bestelling. LEGO® sets die je zelf komt ophalen, kunnen ter plaatse worden betaald met bancontact of gepast contant geld.

1.2. Bij het plaatsen van je bestelling (of bij persoonlijke afhaling) vragen we een waarborg van €50. Deze krijg je terug nadat wij de teruggebrachte sets hebben gecontroleerd. Bij schade, verlies, diefstal of te laat terugbrengen behouden we het recht om de waarborg geheel of gedeeltelijk in te houden.

1.3. Respecteer de afgesproken huurperiode, maar als je meer tijd nodig hebt, laat het ons dan weten via e-mail. We zullen kijken wat mogelijk is volgens beschikbaarheid en extra kosten.

1.4. Bij het laattijdig inleveren zonder voorafgaande kennisgeving zijn we genoodzaakt een extra week huur in rekening te brengen.

1.5. Onze LEGO® sets zijn te huur voor minimaal één week tot maximaal vier weken.

1.6. Je kunt gehuurde LEGO® sets gratis komen ophalen bij ons in Boutersem op afspraak. Voor verzending en retour berekenen we verzendkosten.
Afhalen op afspraak is mogelijk op weekdagen van 17u00 tot 22u00 en in het weekend van 12u00 tot 18u00.

1.7. Het doorverhuren of doorgeven van onze LEGO® sets is niet toegestaan.


Gebruik van onze LEGO® sets
2.1. Gedurende de hele huurperiode vragen we je om goed voor de gehuurde LEGO® sets te zorgen.

2.2. Meld schade of verlies direct bij ontvangst van de set, evenals eventuele door jou veroorzaakte schade of verlies.

2.3. Gebruik alleen de meegeleverde separator om blokjes los te maken; gereedschap of tanden zijn niet toegestaan.

2.4. Reinig de blokjes niet met chemicaliën; een vochtige doek met water is voldoende. Zorg ervoor dat de blokjes goed drogen om schimmelvorming te voorkomen.

2.5. Bouw de sets in een rookvrije ruimte en houd ze uit de buurt van huisdieren en kleine kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

2.6. Bouw bij voorkeur op een tafel en niet op het gras.

2.7. Het afbreken en sorteren van de sets kost veel tijd en geld. We vragen vriendelijk om hier als klant zelf voor te zorgen. Anders kunnen we kosten inhouden van de waarborg.

We hopen dat deze regels bijdragen aan een plezierige en zorgeloze ervaring met onze LEGO® sets.
Veel bouwplezier!