GRATIS ophalen in Boutersem op afspraak.

0
Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20.00
$17.00

Over ons

Als kind was Jorrit Ferket al gefascineerd door LEGO® en bouwde hij alles na wat hij zag. Die fascinatie liet hem niet los, ook niet toen hij dacht eroverheen gegroeid te zijn. In 2024 werd zijn liefde voor LEGO® nieuw leven ingeblazen toen zijn levenspartner Ward hem een LEGO-set van de Eiffeltoren gaf. Hierdoor bloeide zijn passie voor LEGO® weer helemaal op en begon hij al snel andere sets te verzamelen.

LEGO® is echter een flinke investering en niet voor iedereen betaalbaar. Daarom bedacht Jorrit een manier om zijn hobby om te zetten in een bijberoep. Hij besloot zijn LEGO® sets te verhuren, zodat anderen ook kunnen genieten van het bouwplezier. In BlokFantast combineert Jorrit alles wat hij graag doet, wat duidelijk te merken is wanneer je een LEGO® set bij hen huurt.

Naast zijn passie voor LEGO® is Jorrit ook actief als zelfstandig webhosting- en webdesignspecialist. Hij heeft de website van BlokFantast volledig zelf ontworpen en operationeel gemaakt. In zijn vrije tijd geniet hij van het in elkaar zetten van nieuwe LEGO® sets en het maken van sfeervolle foto's hiervan voor de website en marketingdoeleinden. Ook neemt hij de bestellingen zelf in behandeling om ervoor te zorgen dat elke klant optimaal kan genieten van hun LEGO® ervaring.

Hoewel zijn hoofdberoep administratief medewerker is bij de gemeente Boutersem, is Jorrit gepassioneerd bezig met zijn LEGO® hobby en zijn onderneming in webhosting & webdesign in zijn vrije tijd. Daarnaast brengt hij graag kwalitatieve tijd door met zijn partner Ward.

Ward werkt niet actief mee bij BlokFantast, al bezoeken ze graag verschillende winkels in de zoektocht naar nieuwe LEGO sets en af en toe zijn ze op een gezellige avond samen aan het bouwen aan een setje. 

Wil je meer over ons weten? Volg BlokFantast dan zeker ook op Facebook, Instagram of TikTok
Neem vrijblijvend contact met ons op indien je vragen voor ons hebt. We helpen je met heel veel plezier verder!

Over ons

Jorrit (links) met zijn partner Ward (rechts)